Winkel

Onze winkel

De winkel Van Der Vorst Modestoffen, aan de Mierloseweg 114 in Helmond, beschikt over een vloeroppervlak van 400m2. Daar staat een uitgebreide collectie stoffen ter beschikking van zeer goede kwaliteit en grote verscheidenheid!

In dezelfde winkel vindt u een ruime keuze aan fournituren zoals ritsen, garen, applicaties en nog vele andere accessoires.

Tevens kunt u bij Van Der Vorst Modestoffen terecht voor het maken van uw stofknopen in diverse soorten en maten. Voor quilten kunt u sinds kort ook bij ons een kijkje komen nemen, hiervoor zijn speciale stoffen en diverse toebehoren opgenomen in de collectie.

Winkel

De winkel Van Der Vorst Modestoffen beschikt over een uitgebreide collectie modische-, feest- en decoratiestoffen. Naast ons ruime standaardassortiment, dat u het hele jaar door kunt vinden in onze winkel, bieden wij u elk seizoen een grote diversiteit nieuwe collectie aan.

Kom vooral naar onze winkel als u opzoek bent naar;

-viscose

-jogging

-wol

-denim

-kamgaren

-jersey

-linnen

-voering

-katoen

-tricot

-kinderstoffen

Tevens vindt u bij ons een groot assortiment fournituren. Wij staan u te allen tijde ter beschikking om mee te denken om uw kleding de finishing touch te geven. Maar u kunt ook denken aan; verstelmogelijkheden, gestoffeerde knopen te laten maken, kleding op te pimpen en modieus te maken. Toch nog niet zeker van uw idee? Neem plaats aan onze tafel en blader door onze diverse patroonboeken, waaronder Burda.

Openingstijden:

Maandag van 13:00 uur tot 18:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot  18:00 uur

Zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.