Over ons

Van Der Vorst Modestoffen

 

Al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van kleding-, carnavals-, dans- & theaterstoffen. Uitgegroeid van een kleine markthandelaar naar een groot bedrijf. Met een team van enthousiaste medewerkers voorzien we dagelijks vele klanten van prachtige stoffen in allerlei kleuren en dessins.

Pa en Ma Van der Vorst hebben het bedrijf inmiddels overgedaan aan twee van hun kinderen, Manon en Fons. Samen met het team van vaste medewerkers stuwen zij met kracht de zaak voorwaarts en willen blijven groeien. Dat Van Der Vorst Modestoffen groeit, blijkt o.a. uit de prachtige winkel en het goed verzorgde wagenpark waar het team van de markten dagelijks mee onderweg is. Bij Van Der Vorst Modestoffen gaan we voor de verkoop van een prachtig aanbod van kwalitatief hoogwaardige stoffen inclusief de goede service van ons team. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

Een bezoek aan onze winkel, groothandel en/of markt is absoluut de moeite waard!

 

Onze winkel

De winkel van Van Der Vorst Modestoffen, aan de Mierloseweg 114 in Helmond, beschikt over een vloeroppervlak van 400m2. Daar staat een uitgebreide collectie stoffen ter beschikking van zeer goede kwaliteit en grote verscheidenheid!

In dezelfde winkel een vindt u een ruime keuze aan fournituren zoals ritsen, garen, applicaties en nog vele andere accessoires.

Tevens kunt u bij Van Der Vorst Modestoffen terecht voor het maken van uw stofknopen in diverse soorten en maten. Voor quilten kunt u sinds kort ook bij ons een kijkje komen nemen, hiervoor zijn speciale stoffen en diverse toebehoren opgenomen in de collectie.

 

U kunt onze collectie komen bekijken:

In onze winkel

maandag van 13:00 tot 18:00 uur

dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur

zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

In onze groothandel

maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur

zaterdag van 09:00-16:00 uur

 

Graag tot ziens bij Van Der Vorst Modestoffen!