U bent hier: 

Van Der Vorst Modestoffen

 

Al zo'n 60 jaar een begrip op het gebied van kleding-, carnavals-, dans- en theaterstoffen. Uitgegroeid van een kleine markthandelaar naar een groot bedrijf dat velen voorziet van prachtige stoffen in allerlei kleuren en samenstellingen.

Pa en Ma Van der Vorst hebben het bedrijf inmiddels overgedaan aan twee van hun kinderen, Manon en Fons. Samen met het team van vaste medewerkers stuwen zij met kracht de zaak voorwaarts en willen blijven groeien. Dat Van Der Vorst Modestoffen groeit, blijkt met de prachtige nieuwe winkel en het goed verzorgde wagenpark waar het team van de markten dagelijks mee onderweg is. Kwaliteit en een prachtig aanbod plus de goede service van ons team, daar gaan we voor bij Van Der Vorst en dit alles tegen prijzen die er mogen zijn!!

Een bezoek aan onze winkel of groothandel is absoluut de moeite waard.

 

Onze winkel

In april 2009 heeft Van Der Vorst Modestoffen een geheel nieuw pand geopend aan de Mierloseweg 114 in Helmond. Na een tijdelijke verhuizing hebben we op onze vertrouwde locatie een prachtige winkel gebouwd van 400m2. Daar staat u een collectie stoffen ter beschikking van zeer goede kwaliteit en grote verscheidenheid!

In dezelfde winkel een keur aan fournituren zoals ritsen, garen, applicaties en nog vele andere accessoires.

Tevens kunt u bij Van Der Vorst Modestoffen terecht voor het maken van uw stofknopen in diverse soorten en maten. Voor quilting kunt u sinds kort ook bij ons een kijkje komen nemen, hiervoor zijn speciale stoffen en diverse toebehoren opgenomen in de collectie.

 

U kunt onze collectie komen bekijken:

In onze winkel

maandag van 13:00 tot 18:00 uur

dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur 

zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

In onze groothandel

maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur

zaterdag van 08.30-16.00 uur

 

Graag tot ziens bij Van Der Vorst Modestoffen!